Ouderportaal

De ouders van onze leerlingen zijn natuurlijk een belangrijke doelgroep voor ons, gezamenlijk bereiken we immers de beste resultaten! Om betrokken en goed geïnformeerd te kunnen zijn, willen wij u daarom zo goed mogelijk op de hoogte houden van de vorderingen van uw kind(eren) en van de ontwikkelingen op onze school.

 

Ons volg- en administratiesysteem Parnassys maakt het mogelijk om u als ouder gemakkelijk en professioneel te informeren middels het Ouderportaal. Niet als vervanging van de persoonlijke contacten, maar als instrument om uw betrokkenheid op het schoolleven te ondersteunen, vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid en openheid.

 

Op het ouderportaal publiceren wij bijvoorbeeld de jaarkalender met alle vakanties en vrije dagen, de mailadressen van leerkrachten, de adressen van klasgenoten maar ook individuele (toets-)gegevens van uw eigen kind(eren). Een groot bijkomend voordeel is dat u het Ouderportaal ook kunt bekijken op uw tablet en/of uw mobiele telefoon. Uiteraard is dit Ouderportaal goed beveiligd. Ouders kunnen inloggen op https://ouders.parnassys.net/ouderportaal/inloggen met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord.