31 oktober 2023

Onderwijs Regenboog in de media

Als school zijn wij enorm trots op ons onderwijs. Het is iets waar wij voor staan en wat wij ook volop uit willen dragen. Het is alleen soms zo lastig om dat goed over te laten komen via de website, social media kanalen of Parro. Het is niet te vangen in een foto of een filmpje van 20 seconden, het is iets wat je moet zien en vooral ook ervaren.

 

Daarom zijn we extra blij met een groot artikel in hét vakblad voor de onderbouw, "Het Jonge Kind" 

Wij ontwikkelen ons als team voortdurend. De studiedagen gebruiken wij bijvoorbeeld om ons onderwijs, en vooral ook onze manier van onderwijs geven, te verbeteren. Daarom krijgen we ook vaak klassenbezoeken van deskundigen, experts en onderwijsadviseurs die met ons meedenken. Alleen werkt het soms ook andersom.
In dit geval was men zo onder de indruk van ons onderwijs bij de kleuters, dat ze hier graag in de vakbladen over wilden schrijven om op die manier andere scholen/collega's te inspireren.
"Onze" juf Annelies wordt hier uitgebreid geïnterviewd over het onderwijs in onze kleutergroepen. Al vele jaren staat zij voor de klas en is zij ook sinds een paar jaar onze onderbouwcoördinator. Het goede onderwijs van de Regenboog begint toch echt in die kleutergroepen. Daar wordt de basis gelegd waar de rest van de groepen verder op bouwen.  Onder dit bericht vindt u de PDF met dit artikel.

We zijn dus enorm trots op ons onderwijs, maar ook op deze erkenning ...en óók op "onze" juf Annelies!

Meer weten of met eigen ogen bekijken? Bel voor een afspraak met 035 656 0408

 

 

Artikel Onderwijs Regenboog "Het Jonge Kind"